Wednesday, October 28, 2009

Detaile ja hetki Kädi ja Ivari pulmast





Kõik oli niiii valge ja pidulik.



Vahelduseks midagi täiesti teistmoodi ja stiilset.














Millised ideaalsed võimalused suureks grupipildiks. Suures osas ma seda suurt grupikat ei armasta, kuna harva on võimalus teha seda ideaalsetes tingimustes, kuhu saab kogu seltkonna mõnusalt ära paigutada.



Meil oli kogu seltskond juba paigas ja siis saabus pruutpaar. Kõike seda aitasid organiseerida üldjuhid Veiko Täär ja Andres Karu.







Kaunistuste teemaks oli valge ja hõbe, lilledeks valged hortensiad ja valged kallad. Väga ilus oli..



Stiilne Noorkuu ja loomulikult valges.






















Kogu selle pulma korraldas ja kujundas Jana Särglep Annilillest.

Tuesday, October 27, 2009

Perekond Maasik

Anette 6, Janelle 3,5 ja Robert 1,5. Viimati käisid nad minu juures pildistamas, kui Janelle oli umbes sama vana kui hetkel Robert


Seekord käis kogu tants pesamuna ümber, kuhu Robert poosi sisse võttis, siis kiirelt õed tema ümber, et saaks kätte pildid kus lapsed kenasti kolmekesi koos.




Nagu ikka nende "keerulisemate" tegelastega tuleb lõpuks lahedam seeria, sest pead ju teda taga ajama ja tema emotsioonid ja tegevused muutuvad nii kiiresti. Paika omalt poolt pole võimalik midagi panna, tuleb lihtsalt jahtida! Väljas on seda olulisemalt lihtsam teha kui stuudios, kuna stuudios on oluine, et laps vähegi valguses püsiks.












Türukud olid lihtsalt nii paiud, istudis ja olid kus vaja






Lõpetuseks oli suur soov saada lastest kena pilt, kus nad nunnult reas istuvad ja kõik kenasti kaamera suunas vaataksid....


....aga saime sellise nagu pesamunale meeldis

Saturday, October 24, 2009

Minu neljajalgsed kliendid - Liisi ja Monti





Liisi käis aasta tagasi juba fotostuudios pildistamas. Eriline on see lugu just s.p , et perenaine broneeris portree sessiooni ainult kassi jaoks. Lemmikuid ikka satub stuudiosse aga ikka kas koos perega või lapsega koos. Aga , et kass tuleb pildistama ja terve sessioon ainult temast. Väga lahe! Kassidega on suht keeruline , nad ju tressuurile ei allu, et istu, seisa, paigal. Minu kogemus näitab , et "keerulistest" tulebki sageli ägedam tulemus.
Ma jäin Liisi sessiooniga väga rahule ja nüüd on perenaisel seinal kolm suurt kapat oma lemmikust.






















Monti on Liisi uus kaaslane. Tema küll palju noorem pereliige, aga ei saa ju üks laps teisest parem olla. Nüüd siis aasta hijem broneeris perenaine ka teisele lemmikule stuudio aja ja ikka sama lugu, portree sessioon ainult koerast:-)
Lihtsalt teadmiseks , et Monti on Inglise karjakoer Welsh Corgi Pembroke. Kuninganna Elisabeth II neid lausa 8 , kui ma ei eksi.












Nagu vorst... Perenaine ütles, et neil ei jätkunud enam jalgade jaoks raha:)

Tuesday, October 20, 2009

Katre










Autoga seeria oli meie sessiooni viimane. Olime juba lõpetanud ja kõik oma autodesse istunud, kui mulle ei andnud see vana Volga rahu, millest enne mööda sõitsime. Haarasin veel Katrel sabast, küsisn kas jaksad veel ühe seeria kiirelt, kähku, kunsti nimel? Õnneks Katre vastas, et pole probleemi, teeme ära! Mind üldse autod pildil ei köida aga see oli kuidagi teemasse ja nendest piltidest said minu vailedamatud lemmikud.





Katre on üks minu püsiklientidest. Tean , et sama palju on ta ka hea kolleegi Kristiina Männiku püsikliente. Inimene lihtsalt tahab vaheldust, teist käekirja ,persoooni, keskkonda jne. Tänaseks on ta minu juures käinud 5 korda.
Katre, tänud sulle!



















Kõigele vaatamata , mida me selle kleidiga tegime, oleks võinud mõne tunni pärast julgelt kirikusse minna.




oi , oi kui mõnus oli meil vees rullida.....



Selline vees jooksmine märja kleidiga on tõeline sport.







Ohh, kuidas ma nautisin seda sessiooni, kõik oli lubatud:-)