Thursday, November 19, 2009

Meenutamaks, kust mõned seeriad alguse said..

See on üks super lahe 8-ne kamp 10 kuuseid, kes minu juurde jõudis 3 aastat tagasi ja selle sesiooni organiseerijaks oli Krista Kõiv, kelle esiklaps ka siin pundis on. Tegelikult tulid nad tegema ühte suurt grupipilti koos emmedega ja dresscode-ks oli lastel valged bodid ja emmedel valge pluus+teksa. Aga loomulikult kujunes sessioon nagu ikka, lõpetasime ilma riieteta:-), emmedele vist jätsime riided selga.
See oli esimene ja kõige lahedam punt, kuna nad olid omavhel kokkuhoidvad ja kõik tegid koostööd hea tulemuse nimel. 8-ne grupp vist käis kord nädala võimlemas koos.
Pärast seda sessiooni läks selline grupipildistamine moodi aga suures osas polnud need seltskonnad omavahel nii head tuttavad ja seda andis kohe pildistamisel tunda, et iga üks jälgis ja vaatas ainult oma last. Niigi on see tõeline sport sellise pundiga hakkama saada, siis vanemate abi igati vajalik.
Kui selline lahe ühevanuste punt , kuskil olemas , siis olen neid jälle valmis pildistama!!!!!





Esimese sessiooniga oli meil vahet vist max kuu, kui kogunesime uuesti. Nüüd oli Krista õmmelnud kõigile kaheksale ilusad sametised päkapikumütsid ja tegimegi pilte jõuludeks. Muidugi said kõik endale ka korralikud jõulukaardi pildid aga minul oli jällegi vaja neid ka lahti koorida, et saada lahedad pepude pildid:-) Samalaadseid pildistamisi tegime veel ka järgneval aastal, lahe oli kogu kamba kasvamist näha.
Sellest seltskonnast olen kuue lapse õe-venna beebiootuse pildid teinud( nad ise olid kõik pere esimesed lapsed) ja mõnele mitmed korra perepildistamisi. Lahedad püsikliendid sain tänu Krista Kõivu orgunnile. Kolm aastat tagasi ei osanud me keegi arvata, et temast endast nii edukas fotograaf saab.
Minule on Krista eriti silma jäänud oma vastsündinute pildistamisega http://krista300.wordpress.com/. Väga lahedad seeriad!
Järgmine postistus ongi nüüd sellest kambast Meriliisi venna ootuse pildid.
Kas tunnete ära Meriliisi paljaste seast?

3 comments:

Marje said...

Lisaks Kristale oled sa Annika olnud eeskujuks nii mõnelegi teisele, kellest on ajapikku saanud suur fotohuviline:)

Annika said...

See teeb ainult rõõmu!!!!

Unknown said...

Ohhooo, keda siit imelisi fotosid uudistades leida võib:D-lisaks tuttavatele nägudele, isegi oma last:)Ja see seltskond on tõsiselt kasvanud-tänaseks päevaks täpselt topelt lapsi, aga kuuldavasti on kohe juurde tulemas:)Tuleb vist uus sessioon ette võtta:)
Annika!Su silm ka ei väsi, näeb ikka uue ja huvitava nurga alt, ma väga imetlen!!
Palju palju head sulle!
Terv.Krinsli